Werken bij ons IT en Engineering Recruitment


Denk je bij Madison te passen en wil je recruitment doen op de Madison manier? Scroll dan verder op deze pagina.

Junior Online Marketeer

Ondersteun onze consultants met ads en analyses die leads genereren

Madison groeit, ons marketingteam groeit mee!

Madison is een rekruteringskantoor dat binnen enkele maanden bestaat uit twee departementen IT en Engineering, met zelfsturende teams, die dezelfde Madison identiteit uitdragen: Gespecialiseerd, non-pushy recruitment in Vlaanderen. Om onze groei stabiel en professioneel door te maken, zoeken wij een junior online marketeer die veel goesting heeft om zich onder te dompelen in de rekruteringswereld.

Wie is en wat doet een marketeer bij Madison?

Online advertising

Het is vrij uitzonderlijk in ons wereldje om marketeers in huis te hebben die zich uitsluitend bezighouden met online lead generation. Als junior marketeer zal je je hier volledig in kunnen uitleven.

Naast algemene brand ads op Facebook, Instagram, YouTube en websites in het Google Display Network, zal je specifieke vacature-advertenties aanmaken op relevante platformen, om de zoektocht van onze consultants te ondersteunen. Je staat dus sowieso altijd in rechtstreeks contact met onze consultants en hun vacatures.

Om onze online advertising en contentstrategie steeds naar een hoger niveau te brengen, analyseer je je data in Google Analytics, Search Console, Facebook Analytics, ..., leg je verbanden en creëer je inzichten voor toekomstige campagnes. 

Je past alle nodige strategieën toe om kandidaten en bedrijven binnen te halen via remarketing, e-mail automation, ..., en bent erg veel bezig met het gebruiken en verbeteren van de website.

Creativiteit

Een goede pen impliceert de kunst om de dingen van een afstand te bekijken en te beoordelen. Dat vinden we een belangrijke kwaliteit die alle mensen bij Madison bezitten. Je moet daarom geen romans kunnen schrijven, maar goede copy bedenken, om je doelpubliek optimaal aan te spreken, is nu eenmaal part of the job.

Je taak omvat uiteraard ook een visueel-creatief aspect, in de vorm van image ads, video's, ... Feeling met visuele composities is dus zeker een groot pluspunt. Wederom hoef je geen Photoshop magiër te zijn, maar je zal sowieso grafische advertenties moeten maken.

Proactiviteit

Hoewel je veel uitvoerend werk verricht, ben je alles behalve een robot. Gezond verstand is belangrijk. Je bent deel van een geheel dat als doel heeft Madison goed te laten draaien en groeien. Er is altijd ruimte voor persoonlijke inbreng en proactieve benadering van het gebruik van je marketingtools bijvoorbeeld. Inhoudelijk mag er gerust een hoek af zijn. Hoe dan ook brainstorm je nooit alleen, maar overleg je heel veel met Piet, onze Brand Strategist. Alles dat we creëren en verspreiden moet immers in overeenstemming zijn met de identiteit en waarden van Madison.

Takenpakket

 • Je staat voornamelijk in over het uitvoerende/analytische deel van ons online marketingplan.
 • Je lanceert en optimaliseert online marketing campagnes om enerzijds ons verhaal consistent te verspreiden en anderzijds kandidaten en bedrijven aan te trekken die met ons willen samenwerken, in samenwerking met onze consultants en hun vacatures. 
 • Je analyseert data in op de juiste platformen om inzicht te krijgen in ons doelpubliek en succes van de campagnes
 • Je denkt mee na hoe we de journeys van onze kandidaten en bedrijven kunnen verbeteren door enerzijds bestaande processen onder de loep te nemen en nieuwe touchpoints te implementeren.
 • Je staat mee in voor het onderhouden van de website.

Wie zoeken we?

 • Je bent analytisch en gestructureerd.
 • Je hebt voeling met grafische en geschreven content.
 • Communiceren/feedback vragen vind je belangrijk.
 • Je durft proactief te zijn en schaart je daarvoor achter ons gemeenschappelijk doel.
 • Je hebt een ego, maar geen EGO. 

Ons aanbod

 • Een vlakke structuur en flexibele manier van werken.
 • Uitgebreide leerperiode. We willen even graag als jij dat je slaagt in je opzet.
 • Mooi salaris + pakket (maaltijd-, ecocheques, 13de maand, laptop, GSM + abonnement, treinabonnement) 
 • Een zeer open sfeer, met een joviaal, competent team, wekelijkse kantoordrinks, middaglunches, trips naar het buitenland, verscheidene incentives, etc.
 • Geïnteresseerd, of heb je vragen? Vul onderstaand formulier in. Spoedig antwoord volgt.  

Vragen over onze werking?

Boek een gesprek in bij een consultant of vul ons formulier in.
Madison
Frankrijklei 156
2000 Antwerpen
Belgium
Vind ons ook op