Werken bij ons IT en Engineering Recruitment


Denk je bij Madison te passen en wil je recruitment doen op de Madison manier? Scroll dan verder op deze pagina.

IT Recruiter

Bouw mee aan een sterk en succesvol rekruteringsverhaal

In-house
Antwerpen

Beschrijving onderneming

Madison Software Vacatures groeit verder!

En daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze personen om ons recruitment-verhaal verder uit te bouwen en mee van onze successen te genieten. Samengevat stort je jezelf in een slim groeiende scale-up, die niet-generalistisch te werk gaan, om kwalitatieve plaatsingen te verzekeren, tegen een zeer mooie verloning en commissiesysteem. Klinkt dat goed? Lees dan zeker verder.

Wie of wat is Madison Software?

Madison Software is een 100% Belgisch selectie- en rekruteringskantoor specifiek gericht op software development in Vlaanderen. Kennis van de markt is belangrijk. Je wordt daarom goed opgeleid, on en off the job, om ze te begrijpen. Dat is nodig om kandidaten en bedrijven met 100% vertrouwen te woord te staan.

Je zoekt voor bedrijven die zich bezighouden met VR, artificiële intelligentie, machine learning, geospatial, … Schrikt de complexiteit van software je toch af? Geen nood! Er is geen voorgaande kennis vereist. En wees gerust, je zal positief verrast worden. 

In deze sector zijn wij op drie jaar tijd op deze manier uitgegroeid naar een gegeerde partij met een sterk kwalitatieve reputatie. We bieden onze klanten (ondernemers) en kandidaten (software developers) een zeer diepgaande service, een totaalservice op technisch, contractueel en financieel vlak. Dit op een erg professionele manier waarbij we ons als kantoor duidelijk distantiëren van de gangbare praktijken binnen (IT-)rekrutering (opdringerig, lastigvallen, ...). Net door grondig te luisteren, en de markt te kennen, maken we klant en kandidaat gelukkig.

Takenpakket

 • Het opbouwen, onderhouden en verder ontwikkelen van je eigen én Madison’s klantennetwerk. Dit houdt voornamelijk contact in met IT Managers, CTO’s, Technical Lead’s of CEO’s. Je adviseert en assisteert deze personen in hun zoektocht naar getalenteerde developers
 • Je benadert proactief verantwoordelijke personen binnen organisaties die ons nog niet gebruiken om onze diensten voor te stellen. Op deze manier bouw je, je netwerk verder uit.
 • Op basis van alle openstaande vacatures die we behandelen en bedrijven die we assisteren, richt je een zoektocht naar geschikte kandidaten. Je luistert naar de carrièrewensen van deze personen en begeleidt en adviseert hen in een volgende stap.
 • Je onderhandelt bij de finale stappen over contractvoorwaarden en het salarisvoorstel, durft verwachtingen bij te schaven waar nodig, maar steeds vanuit sterke integriteit.

Profiel

 • Je bent ondernemend en communicatief
 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Je bent geïnteresseerd je te verdiepen in software development en het arbeidslandschap. Voorgaande kennis is hiervan zeker niet vereist!
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig werken.
 • Ijs verkopen aan een eskimo doe je niet, je luistert naar wat personen echt nodig hebben en adviseert hen op basis hiervan.
 • Last but not least: je bent een aangenaam en extravert persoon die een goeie (of slechte mop) wel kan smaken. Je viert daarnaast graag mee de successen van Madison in binnen- en buitenland

Aanbod

 • Je stapt in een organisatie waar je groeit als individu, maar vooral het bedrijf als geheel naar een hoger niveau tilt.
 • Uitgebreide trainingen en opvolging. We willen even graag als jij dat je slaagt in je opzet.
 • De kans om mee te groeien in dit verhaal en op sneltempo te evolueren én promoveren.
 • De mogelijkheid om bovenop je salaris + pakket (wagen, maaltijdcheques, etc.) – uitzonderlijke bonussen te verdienen en zo je eigen inkomen mee te bepalen. We hebben hiervoor een van de beste commissiesystemen op de markt.
 • Een zeer open sfeer, wekelijkse kantoordrinks, werken vanuit Antwerpen met zicht op de Schelde, trips naar het buitenland, verscheidene incentives, etc.
 • Geïnteresseerd, of heb je vragen? Vul onderstaand formulier in. Spoedig antwoord volgt.

#IT

Solliciteer meteen
Maak een afspraak
Liever mailen voor meer info?

Vragen?

Thomas is je contactpersoon +32 3 303 73 00

Nog enkele vragen of opmerkingen voor ons?

Boek een gesprek in bij een consultant of vul ons formulier in.
Madison
Frankrijklei 156
2000 Antwerpen
Belgium
Vind ons ook op