To all the Reddit users

We hebben jullie gehoord!

Onze ads zijn misschien cliché maar ze trekken toch de aandacht. Jammer dat jullie twijfelen aan onze softwarekennis. Onze software recruiters zijn allereerst gespecialiseerde recruiters maar hebben ook diverse software-opleidingen gekregen. Applicaties schrijven, buggs oplossen of code optimaliseren mag je van ons niet verwachten. Wat dan wel? Inzicht! Wij begrijpen wat je job als developer inhoudt.  Daarom bieden wij software jobs aan die passen bij jou. Geloof je ons niet? Bel eens met ons en ontdek het zelf.
 

Madison 0826

Waarom Madison inzetten voor de ideale software job?

 • Vakspecialisatie

  Onze software recruiters hebben stuk voor stuk diverse software-opleidingen gekregen over de verschillende talen, libraries, etc . Daarom is het dan ook logisch dat wij begrijpen wat je doet en wat je zou willen doen. Het mopje Java is to JavaScript as car is to carpet is ook voor ons afgezaagd. We kunnen wel zeggen dat we het snappen. Moeilijk te geloven? Vraag het ons zelf!

 • Integriteit

  Waarom opdringerig zijn, wanneer we de kennis en natuurlijke drang hebben om jou écht te kunnen verder helpen.

 • Discretie

  Wij respecteren je positie bij je huidige werkgever. Onze consultants behandelen je aanvraag in het grootste vertrouwen.

 • Single Point of Contact

  Na je aanvraag staat jouw persoonlijke Madison consultant klaar om je gedurende het volledige traject te informeren en adviseren.

Groepsfoto 1 1 min

Plan een gesprek in met één van onze software consultants

Gecharmeerd door ons verhaal en onze werking? Wij staan altijd open voor een gesprek!

Vermijd het gebruik van bestanden met speciale tekens in de naam zoals: é, è, ç, ù, ë, É, È, &, $, *, <,>, +, | , /, \, « , », « ; » ...

Privacy policy