Interne vacature

Madison 0826
 • Vakspecialist

  Bij Madison word je een gespecialiseerde recruiter. Je krijgt een grondige training in IT, supply chain of engineering van onze senior consultants. Zij hebben zelf een uitgebreide technische achtergrond en stomen jou klaar om onze klanten van deskundig advies te voorzien. Goesting om te blijven bijleren? We voorzien trainingen op jouw maat om jou de beste kansen te geven.

 • Commissie- en loontraject

  Ons atypisch commissiesysteem is het allerbeste op de markt -daar mag je ons op vastpinnen. Hoge commissies of hoge lonen? Bij ons hoef je niet te kiezen: je krijgt gewoon the best of both worlds (verder aanvullen)

 • Extralegale voordelen.

  Je krijgt van ons een Mercedes A-klasse en die parkeer je gewoon in onze eigen privéparking. Zo heb jij 24/7 parkeerplaats in’t midden van ‘t stad! Liever een elektrische fiets of abonnement van het openbaar vervoer? We hebben een mobiliteitsbudget van €600 euro voor jou klaarliggen.

  Bij Madison wordt jouw inzet rijkelijk beloond met verschillende uitstapjes en incentives. De jaarlijkse teambuilding is legendarisch, maar verder staan er nog genoeg etentjes en activiteiten te wachten.

Solliciteer hier

Ontdek onze blogartikelen

Trends & Inzichten maandelijks gebracht door onze specialisten

Cover fb

Madison: recruitment zoals je het (niet) verwacht

6 minuten leestijd
Lees meer
Groepsfoto 2 Easy Resize com

Waarom werken bij Madison?

5 minuten leestijd
Lees meer
Madinsonlogo

Meet the team: Engineering

6 minuten leestijd
Lees meer

Beleefdheid en een grondige expertise, zo logisch is de sleutel van ons succes.

"Het is vreemd dat zaken als transparantie, respect en specialisatie USP's moeten zijn van een rekruteringskantoor. Voor ons is dat niet meer dan normaal dat je technische profielen en klanten enkel spreekt en voorstelt wanneer je begrijpt waarover je spreekt en je daar de toestemming voor hebt."

Optimized Thomas Smal 1
Thomas Vleugels Founder