Madison 0770 HDR

De Madison Missie

Madison Recruitment is een 100% Belgisch selectie- en rekruteringskantoor specifiek gericht op IT (Software Development, Analytical & Management, Freelance), Engineering (Production & Maintenance), Techniekers en Supply Chain in Vlaanderen.

In de negatief gepercipieerde markt van rekrutering willen wij een duurzame partner zijn die van nature beleefd en respectvol omgaat met klanten en kandidaten. Door hun specifieke werk- of studieachtergronden hebben onze consultants de technische bagage om zich te verdiepen in jouw markt, maar hebben ze tegelijk de commerciële feeling, om snel en efficiënt te schakelen wanneer het moet, zonder zich ooit op te dringen.

Madison 0792

Hoe helpen wij jou?

Wij blinken uit in verschillende domeinen:

  • Unieke tools om kandidaten te zoeken en aan te trekken.
  • Grondige intake gesprekken om jouw bedrijf volledig te leren kennen.
  • Eén gespecialiseerd contactpersoon vanaf de start van de samenwerking.
  • Door onze technische kennis begrijpen wij jouw business en vacatures.
  • Je verliest geen tijd met het interviewen van irrelevante profielen.
  • Onze voorwaarden zijn eenvoudig en duidelijk. Geen onaangename verrassingen.
Madison 0813

Veel gestelde vragen

Vaak gestelde vragen over rekrutering door onze (potentiële) klanten.

Hoe zoeken jullie kandidaten?

Op basis van de technische en bedrijfsinformatie uit onze meetings met klanten starten wij zeer specifieke zoektochten op via o.a. Linkedin en relevante marketingplatformen (die we liever niet prijsgeven op de website). Wij hebben één van de grootste LinkedIncontracten in België. Wij gebruiken het platform ook op een uiterst efficiënte en unieke manier.

Wanneer moeten wij als klant betalen?

Wij werken op "No Cure No Pay" basis. Dat wil zeggen dat wij pas factureren wanneer een kandidaat effectief overgaat tot het ondertekenen van een contract bij onze klanten. Op die manier betaal je enkel voor de inspanningen die nuttig zijn.

Hoeveel kost een plaatsing?

Het is lastig om hier een exact bedrag op te plakken. Onze fees worden bepaald door onze voorwaarden. Het gaat vrijwel altijd over een vast percentage op het totaal bruto jaarpakket van de kandidaat in kwestie (inclusief wagen, maaltijdcheques, etc.). Afhankelijk van het profiel schommelt dit tussen de €9000 en €20.000.

Hoe verloopt het rekruteringsproces?

Geïnteresseerde profielen worden door onze consultants grondig gescreend en gelogd. Op basis van de informatie uit deze gesprekken, bespreken wij uitgebreid openstaande, passende vacatures met deze kandidaten. Wij vragen ALTIJD toestemming om ze bij onze klanten voor te stellen. Wij kunnen daarom relevante profielen met originele cv voorstellen, zonder censuur. De voorstelling zelf gebeurt altijd via mail, begeleid met informatieve context over het profiel in kwestie. Na de voorstelling organiseren wij mee de interviews, verzamelen en communiceren we de feedback, kortom modereren wij het sollicitatieproces tot enkele maanden NA een eventuele plaatsing. Je hebt tijdens het volledige proces contact met één centrale Madison consultant, zodat je niet keer op keer je verhaal moet doen.

Madison 0792

Samenwerken? Contacteer ons.

Privacy policy