Marie Houttequiet Madison 0159 Kopie1
Sales

Madison breidt uit met nieuwe Sales afdeling

De afgelopen jaren begeleiden onze recruitment consultants al talloze bedrijven en een veelvoud aan kandidaten in hun zoektocht naar de perfecte match. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zal Madison zich vanaf nu ook richten op een nieuwe markt: Sales.

“We voelden al een tijdje dat er bij bedrijven een grote nood is naar een betrouwbare partner die getalenteerde high-level salesprofielen kan vinden. Zowel binnen Sales Engineering als Sales IT en Commercial Sales staan er enorm veel vacatures open. We kregen dan ook regelmatig de vraag van klanten of we hen konden helpen in die zoektocht. Om aan die vraag tegemoet te komen, hebben we Madison Sales in het leven geroepen”, vertelt teamlead Gregg Annaert.

“De nieuwe Madison-afdeling zal zich in de eerste plaats richten op de hogere, technische salesprofielen uit de IT en Engineering sector. Denk aan, Sales Managers, Business Development Managers en Sales Engineers. Vaak gaat het om personen die tientallen mensen onder zich hebben en beslissen over grote budgetten. Voor bedrijven is het dikwijls een hele zoektocht om daar de juiste personen voor te vinden."

Onze technische kennis maakt het verschil

“In Vlaanderen zijn er amper recruiters die zich specifiek richten op deze high level profielen met een grondige technische kennis. Dat is net de grote sterkte van een gespecialiseerd kantoor als het onze”, legt Gregg uit. “Madison staat al jaren bekend als een bedrijf dat zich onderscheidt door de technische kennis van onze consultants. Zij hebben vaak zelf een achtergrond in de branche waarin ze nu recruiten, gecombineerd met een commerciële feeling en een neus voor opportuniteiten."

Die combinatie van technische en commerciële skills is wat we zoeken in onze sales-kandidaten. Zij moeten niet alleen over uitstekende verkoopvaardigheden beschikken, maar ook een diepgaand begrip hebben van de technische aspecten van de producten en diensten die ze vertegenwoordigen

Onze nieuwe Sales-afdeling steunt ook op de typische Madison-mix van technische kennis en een persoonlijke, niet-opdringerige aanpak, waar vertrouwen en transparantie voorop staan. "We kijken met het hele team enorm uit naar deze uitdaging. Het is een logische volgende stap in het Madison-verhaal en we kunnen niet wachten om ons netwerk uit te breiden met nieuwe mensen en bedrijven", aldus Gregg.

Benieuwd naar wat de nieuwe Sales afdeling voor jou kan betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of bekijk onze openstaande vacatures

Inzichten in recruitment, IT & Engineering, maandelijks geplaatst.

Gerelateerde trends & Inzichten

Sales

Het Belgisch mobiliteitsbudget in 2024 : flexibiliteit en duurzaamheid voor werkgever en werknemer.

5 minuten leestijd
Lees meer
Sales

De effectiviteit van interne referenties

3 minuten leestijd
Lees meer
Sales

Een vreemd paradox: inefficiënte sollicitatieprocessen om schaars talent aan te werven.

5 minuten leestijd
Lees meer
Sales

Madison is genomineerd voor Trends Gazellen 2024!

1 minuut leestijd
Lees meer

Geïnspireerd? Ontdek al onze vacatures!

Met Madison specialiseren wij ons in recruitment voor IT'ers, Ingenieurs en Supply Chain experts, enkel en alleen in Vlaanderen.

Senior Pre-sales engineer (beveiliging)
Sales inHouse Diegem

We zoeken een Senior Presales Engineer voor een speler actief in de beveiligingssector met sterke technische en commerciële vaardigheden om hun sales team te ondersteunen bij het identificeren en beantwoorden van commerciële kansen. Deze rol fungeert als een verbindingspunt tussen diverse interne afdelingen en klanten van deze onderneming waaronder Operations, Sales, Finance en Service Management. Taken: Samenwerken met klanten om hun technische behoeften te begrijpen en o…

Lees meer
Sales Advisor Landbouw (Groenteteelt)
Sales inHouse Sint-Gillis-Waas

Als Account Manager - Teeltadviseur werk je samen met het Sales team om de commerciële activiteiten in regio Waasland te leiden: Je beheert en ontwikkelt bestaande klantrelaties (account management).Je breidt het klantenbestand in de regio uit door actieve prospectie.Als ambassadeur van ons bedrijf adviseer je klanten om duurzame en rendabele teeltoplossingen te realiseren.Je communiceert effectief en constructief met collega's in back-office, chau…

Lees meer
Sales Export Manager (Vlees)
Sales inHouse Temse

Voor onze klant, een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen het vlees, ben ik op zoek naar een Sales Export Manager voor hun nieuwe business unit gericht op Europa en Azië. Met ondersteuning van ervaren collega's ga je voorop in het uitbreiden van onze wereldwijde aanwezigheid. Jouw Taken: Strategische Businessontwikkeling: Identificeer en benader potentiële partners en belangrijke accounts om exportgroei te stimuleren.…

Lees meer