Ontwerp zonder titel 4
Sales

Madison Breidt uit met Nieuwe Sales Afdeling

De afgelopen jaren begeleiden onze recruitment consultants al talloze bedrijven en een veelvoud aan kandidaten in hun zoektocht naar de perfecte match. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zal Madison zich vanaf nu ook richten op een nieuwe markt: Sales.

“We voelden al een tijdje dat er bij bedrijven een grote nood is naar een betrouwbare partner die getalenteerde high-level salesprofielen kan vinden. Zowel binnen Sales Engineering als Sales IT en Commercial Sales staan er enorm veel vacatures open. We kregen dan ook regelmatig de vraag van klanten of we hen konden helpen in die zoektocht. Om aan die vraag tegemoet te komen, hebben we Madison Sales in het leven geroepen”, vertelt teamlead Gregg Annaert.

“De nieuwe Madison-afdeling zal zich in de eerste plaats richten op de hogere, technische salesprofielen uit de IT en Engineering sector. Denk aan, Sales Managers, Business Development Managers en Sales Engineers. Vaak gaat het om personen die tientallen mensen onder zich hebben en beslissen over grote budgetten. Voor bedrijven is het dikwijls een hele zoektocht om daar de juiste personen voor te vinden."

Onze Technische Kennis Maakt Het Verschil

“In Vlaanderen zijn er amper recruiters die zich specifiek richten op deze high level profielen met een grondige technische kennis. Dat is net de grote sterkte van een gespecialiseerd kantoor als het onze”, legt Gregg uit. “Madison staat al jaren bekend als een bedrijf dat zich onderscheidt door de technische kennis van onze consultants. Zij hebben vaak zelf een achtergrond in de branche waarin ze nu recruiten, gecombineerd met een commerciële feeling en een neus voor opportuniteiten."

Die combinatie van technische en commerciële skills is wat we zoeken in onze sales-kandidaten. Zij moeten niet alleen over uitstekende verkoopvaardigheden beschikken, maar ook een diepgaand begrip hebben van de technische aspecten van de producten en diensten die ze vertegenwoordigen

Onze nieuwe Sales-afdeling steunt ook op de typische Madison-mix van technische kennis en een persoonlijke, niet-opdringerige aanpak, waar vertrouwen en transparantie voorop staan. "We kijken met het hele team enorm uit naar deze uitdaging. Het is een logische volgende stap in het Madison-verhaal en we kunnen niet wachten om ons netwerk uit te breiden met nieuwe mensen en bedrijven", aldus Gregg.

Benieuwd naar wat de nieuwe Sales afdeling voor jou kan betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of bekijk onze openstaande vacatures

Inzichten in recruitment, IT & Engineering, maandelijks geplaatst.

Geïnspireerd? Ontdek al onze vacatures!

Met Madison specialiseren wij ons in recruitment voor IT'ers, Ingenieurs en Supply Chain experts, enkel en alleen in Vlaanderen.

Sales Engineer (Instrumentatie)
Sales inHouse Lokeren

Voor een multinational gespecialiseerd in het produceren van industriële meet-en regel apparatuur en wateranalyses, ben ik op zoek naar een Sales Engineer regio Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Deze organisatie is wereldwijd actief met klanten in de brede industrie (o.a. chemische industrie, productie, water treatment, …) Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantenbestand (60%) en het actief prospecteren (40%). Je zal voornamelijk op de…

Lees meer
Inside Sales Representative (Industrial Sealing Solutions)
Sales inHouse Machelen

Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige afdichtingsoplossingen, ben ik op zoek naar een Inside Sales Representative. Ze bieden innovatieve producten en diensten op het gebied van industriële kleppen en technische ondersteuning binnen grote productieomgevingen, waaronder de chemische, petrochemische, farmaceutische, en energie-industrie. Hun expertise ligt in het helpen van industriële klanten bij het optimaliseren van hun processen en …

Lees meer
Account Manager - Regio Oost- en West-Vlaanderen (Audio-toepassingen)
Sales inHouse Gent

Internationaal gezien staat onze klant bekend als een van 's werelds meest innovatieve audiobedrijven. Hun familiebedrijf, dat sinds de jaren 1980 industriële en professionele geluidssystemen aanbiedt, ademt passie voor geluid. Door de jaren heen zijn ze gegroeid van winkel tot groothandel en van groothandel tot fabrikant. Maar zelfs vandaag is het verhaal, een groeiverhaal. Ze zijn momenteel actief in 109 landen, dit allemaal met een solide team van 80 mensen. In de komen…

Lees meer